Υλικά
- 350 γρ. tagliolini
- 50 γρ. μιρεπουά (κρεμμύδι, καρότο, σέλινο, μαϊντανό)
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 εσαλότ ψιλοκομμένο
- 200 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες
- 20 γρ. βούτυρο
- 1 σφηνάκι βότκα
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. ζωμό λαχανικών
- 50 γρ. χαβιάρι beluga
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το εσαλότ και το μιρεπουά και τα τσιγαρίζουμε. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.