Υλικά

  • 350 γρ. tagliolini
  • 50 γρ. μιρεπουά (κρεμμύδι, καρότο, σέλινο, μαϊντανό)
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 εσαλότ ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες
  • 20 γρ. βούτυρο
  • 1 σφηνάκι βότκα
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. ζωμό λαχανικών
  • 50 γρ. χαβιάρι beluga
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το εσαλότ και το μιρεπουά και τα τσιγαρίζουμε. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.