Υλικά
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου κομμένα στη μέση (περίπου 100-120γρ. το καθένα)
- 400 γρ. μανιτάρια Champignon
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 30 ml ξύδι μπαλσάμικο
- Λίγο αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν και να εξατμιστεί το νερό. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.