Υλικά
- 800 γρ. καλαμάρια καθαρισμένα
- 200 γρ. πατάτα βρασμένη σε πουρέ
- 20 γρ.πολέντα
- 1 καρότο λεπτοκομμένο
- 1 κλωνάρι σέλινο
- 2 εσαλότ ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 λεμόνι
- 1 αυγό
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 1 κ.γ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
- 1 κ.σ. σχοινόπρασο
- 1 κ.γ. μέντα
- 1 κ.γ. βασιλικό
- 20 γρ. κολοκυθόσπορο
- 1 πρέζα πεπεροντσίνο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε όλα τα λαχανικά. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.