Υλικά
- 1 κιλό σπανάκι φρέσκο
- 200 γρ. ρύζι για πιλάφι
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 150 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
- 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μπεσαμέλ για την επιφάνεια
- 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο για την επίστρωση
Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε το ρύζι, το σουρώνουμε και το κρατάμε στην άκρη. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.