Υλικά
- 600 γρ. σαρδέλα μεγάλη καθαρισμένη και ανοιχτή σαν φιλέτο
- 600 γρ. άσπρο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- 200 γρ. λευκό κρασί
- 1 κ. γλυκού ζάχαρη
- 40 γρ. κουκουνάρι
- 40 γρ. σταφίδα μουσκεμένη σε νερό
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλεύρι όσο χρειάζεται
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Εκτέλεση Περνάμε τις σαρδέλες στο αλεύρι και τις τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Τις αφήνουμε ύστερα σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.