Υλικά

  • 600 γρ. σαρδέλα μεγάλη καθαρισμένη και ανοιχτή σαν φιλέτο
  • 600 γρ. άσπρο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • 200 γρ. λευκό κρασί
  • 1 κ. γλυκού ζάχαρη
  • 40 γρ. κουκουνάρι
  • 40 γρ. σταφίδα μουσκεμένη σε νερό
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλεύρι όσο χρειάζεται
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση Περνάμε τις σαρδέλες στο αλεύρι και τις τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Τις αφήνουμε ύστερα σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.