Υλικά
- 250 γρ. λαζάνια
- 6 αγκινάρες
- 3 αυγά
- Χυμό από 2 λεμόνια
- 7 κ.σ. ελαιόλαδο
- 150 γρ. λαχανικά (καρότο, σέλινο, κρεμμύδι) ψιλοκομμένα
- 80 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 800 γρ. κιμά από αρνί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 1 ποτήρι ζωμό κρέατος
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα λαχανικά. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.