Υλικά

  • 250 γρ. λαζάνια
  • 6 αγκινάρες
  • 3 αυγά
  • Χυμό από 2 λεμόνια
  • 7 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 150 γρ. λαχανικά (καρότο, σέλινο, κρεμμύδι) ψιλοκομμένα
  • 80 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 800 γρ. κιμά από αρνί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • ½ ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 ποτήρι ζωμό κρέατος

Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα λαχανικά. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.