Υλικά
- 240 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του gluten free
- 120 γρ. παντσέτα κομμένη σε κύβους
- 100 γρ. mozzarella σε κυβάκια
- 2 αυγά
- 60 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 200 γρ. γάλα
- 1 κλωνάρι δεντρολίβανο
- 1 κλωνάρι θυμάρι
- 20 γρ. βούτυρο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Χαρτάκια για μάφιν
Εκτέλεση Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο και το κρατάμε στην άκρη. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.