Υλικά
- 100 γρ. μπισκότα τύπου digestive
- 30 γρ. βούτυρο
- 400 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
- 100 γρ. ζάχαρη
- Ζεστ από 1 λεμόνι
- Λίγη βανίλια
- 2 αυγά
- 1 κ.γ. αλεύρι
- 40 γρ. γιαούρτι πλήρες
- Μαρμελάδα από φράουλα ή φραγκοστάφυλο
- 12 χαρτάκια για μάφιν
Εκτέλεση Για τη βάση Κομματιάζουμε τα μπισκότα, τα περνάμε στο μίξερ και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.