Υλικά
- 60 γραμμάρια αλεύρι
- 125 γραμμάρια βούτυρο
- 150 γραμμάρια κουβερτούρα
- 2 αυγά τα ασπράδια
- 2 κρόκους αυγών
- 60 γραμμάρια ζάχαρη
- ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ χτυπάτε με σύρμα ή με μίξερ χειρός τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και προσθέτετε τους κρόκους και τη ζάχαρη.
- Λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπέν μαρι.
- Μέσα στη σοκολάτα ρίχνετε το μείγμα της μαρέγκας που έχετε χτυπήσει με τα αυγά και τη ζάχαρη, το αλεύρι σιγά σιγά και ανακατεύετε απαλά.
- Βουτυρώνετε και αλευρώνετε φορμάκια για σουφλέ και βάζετε το μείγμα.
- Ψήνετε στους 230 βαθμούς με αέρα για 6 λεπτά (στις αντιστάσεις για 8-9 λεπτά).