Υλικά

  • 2 κούπες κρέμα γάλακτος
  • 1 κούπα χλιαρό γάλα
  • 100 γραμμάρια μέλι
  • 1 βανίλια σε σκόνη
  • 1 κούπα ψιλοκομμένα καρύδια

Εκτέλεση

  1. Σε ένα λεκανάκι αδειάζετε το χλιαρό γάλα.
  2. Διαλύετε σε αυτό τη βανίλια και ανακατεύετε.
  3. Προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί τελείως.
  4. Ρίχνετε στο μπολ την κρέμα γάλακτος μαζί με τα καρύδια και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
  5. Για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθετείτε το μείγμα στην κατάψυξη για μια ώρα προτού το ρίξετε στην παγωτομηχανή.
  6. Αδειάζετε το μείγμα στην παγωτομηχανή και φτιάχνετε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.
  7. Αφού παρασκευαστεί το παγωτό, το αδειάζετε σε ένα αεροστεγές δοχείο και το τοποθετείτε στην κατάψυξη  για 6-8 ώρες.