Υλικά
- 2 κούπες κρέμα γάλακτος
- 1 κούπα χλιαρό γάλα
- 100 γραμμάρια μέλι
- 1 βανίλια σε σκόνη
- 1 κούπα ψιλοκομμένα καρύδια
Εκτέλεση
- Σε ένα λεκανάκι αδειάζετε το χλιαρό γάλα.
- Διαλύετε σε αυτό τη βανίλια και ανακατεύετε.
- Προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί τελείως.
- Ρίχνετε στο μπολ την κρέμα γάλακτος μαζί με τα καρύδια και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
- Για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθετείτε το μείγμα στην κατάψυξη για μια ώρα προτού το ρίξετε στην παγωτομηχανή.
- Αδειάζετε το μείγμα στην παγωτομηχανή και φτιάχνετε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.
- Αφού παρασκευαστεί το παγωτό, το αδειάζετε σε ένα αεροστεγές δοχείο και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για 6-8 ώρες.