Υλικά

  • 2 καρότα
  • 1 μικρή σελινόριζα
  • 2 φλιτζάνια βίδες ζυμαρικά
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 1 μάνγκο κομμένο σε κύβους
  • Μαϊντανός σγουρός
  • 500 γραμμάρια γαρίδες μεσαίου μεγέθους
  • Για το ντρέσινγκ
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι
  • 25 γραμμάρια χαβιάρι
  • Χυμό ενός λεμονιού
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια για 8 λεπτά. Στραγγίζετε και αφήνετε να κρυώσουν.
  2. Σε άλλο σκεύος βράζετε για περίπου 25 λεπτά τις γαρίδες και τις καθαρίζετε, εκτός από μερικές που τις κρατάτε για γαρνίρισμα.
  3. Ξύνετε και πλένετε τα κολοκυθάκια και τα καρότα. Τα ζεματάτε και τα κόβετε σε λεπτά, μακρόστενα κομμάτια.
  4. Αναμιγνύετε τα υλικά για το ντρέσινγκ και προσθέτετε λίγο αλάτι
  5. Βάζετε τα λαχανικά και το κοτόπουλο σε πιατέλα. Γαρνίρετε με το κρεμμύδι, με μαϊντανό και μάνγκο. Σερβίρετε με το ντρέσινγκ.