Υλικά
- 2 καρότα
- 1 μικρή σελινόριζα
- 2 φλιτζάνια βίδες ζυμαρικά
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 1 μάνγκο κομμένο σε κύβους
- Μαϊντανός σγουρός
- 500 γραμμάρια γαρίδες μεσαίου μεγέθους
- Για το ντρέσινγκ
- 1 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι
- 25 γραμμάρια χαβιάρι
- Χυμό ενός λεμονιού
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια για 8 λεπτά. Στραγγίζετε και αφήνετε να κρυώσουν.
- Σε άλλο σκεύος βράζετε για περίπου 25 λεπτά τις γαρίδες και τις καθαρίζετε, εκτός από μερικές που τις κρατάτε για γαρνίρισμα.
- Ξύνετε και πλένετε τα κολοκυθάκια και τα καρότα. Τα ζεματάτε και τα κόβετε σε λεπτά, μακρόστενα κομμάτια.
- Αναμιγνύετε τα υλικά για το ντρέσινγκ και προσθέτετε λίγο αλάτι
- Βάζετε τα λαχανικά και το κοτόπουλο σε πιατέλα. Γαρνίρετε με το κρεμμύδι, με μαϊντανό και μάνγκο. Σερβίρετε με το ντρέσινγκ.