Υλικά

  • 1 κουτί εβαπορέ
  • Μισό κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 φάκελο σαντιγί σε σκόνη
  • 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ σοκολάτας

Εκτέλεση

  1. Βάζετε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάτε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθέτετε την σαντιγί σε σκόνη και χτυπάτε γύρω στα 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
  2. Παίρνετε ένα τετράγωνο ταψί και στρώνετε τον πάτο με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση όλα.
  3. Ρίχνετε από πάνω την κρέμα και σκεπάζετε πάλι με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση.
  4. Βάζετε το ταψί στην κατάψυξη και περιμένετε να παγώσει για περίπου 5 ώρες. Όταν παγώσει κόβετε με το μαχαίρι.
  5. Για να μην κάτσουν άσχημα τα μπισκότα στο πάνω μέρος θα τα στρώσετε αφού κρυώσει το παγωτό μετά από  3 ή 4 ώρες.
  6. Αν έχετε παγωτομηχανή το παραλείπετε αυτό το βήμα.