Υλικά
- 1 πακέτο χυλοπίτες
- 3/4 του κιλού κομμένα χωριάτικα λουκάνικα
- 1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
- 2 πράσινες πιπεριές σε κομματάκια
- 1 τριμμένο κρεμμύδι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Τριμμένη κεφαλογραβιέρα
Εκτέλεση
- Τηγανίζετε τα λουκάνικα, προσθέτετε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το αλατοπίπερο, τα ντοματάκια, τις χυλοπίτες και 2 ποτήρια νερό.
- Βράζετε για 15 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε τα λουκάνικα με τη σάλτσα που έβρασε σε ένα πυρέξ μαζί με τρία ποτήρια νερό.
- Αφήνετε σε προθερμασμένο φούρνο και μόλις αρχίσει η σάλτσα να βράζει ρίχνετε και τις χυλοπίτες και αφήνετε για άλλα 10 λεπτά στους 220 βαθμούς.
- Ανακατεύετε και μόλις είναι έτοιμο πασπαλίζετε με τυρί.