Υλικά

  • 1 κούπα καθαρισμένα σμέουρα
  • 1 φιάλη Prosecco ή οποιαδήποτε σαμπάνια ή αφρώδης οίνος

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τα σμέουρα και τα περνάτε από το μπλέντερ ώστε να γίνει πολτός. Περνάτε τον πολτό μέσα από σουρωτήρι και τον βάζετε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά.
  2. Ρίχνετε σε κάθε ποτήρι 1 μέρος πολτού από τα φρούτα και προσθέτετε 3 μέρη Prosecco ή οποιαδήποτε σαμπάνια. Ανακατεύετε ελάχιστα και το bellini σας είναι έτοιμο.