Υλικά
- 1 κιλό αλεύρι
- 300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
- Μισό λίτρο γάλα χλιαρό
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1 ασπράδι αβγού
- 2 κρόκκοι αβγών
- 150 γραμμάρια βούτυρο
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 1 κουταλάκι αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνετε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη.
- Κόβετε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγετε περίπου 15 εκατοστά.
- Βάζετε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπέρι και κλείνετε καλά σαν μισοφέγγαρο.
- Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.