Υλικά
- 500 γραμμάρια πέννες
- 1 μέτριο μπρόκολο χοντροκομμένο
- 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
- 200 γραμμάρια κασέρι τριμμένο ή τσένταρ
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράζετε το μπρόκολο για 5 λεπτά περίπου. Το βγάζετε και στο ίδιο νερό βράζετε τις πέννες για 10 λεπτά περίπου και στραγγίζετε.
- Σε ένα τηγάνι βάζετε τις πέννες, την κρέμα γάλακτος, το αλατοπίπερο και το μπρόκολο και σοτάρετε για ½ λεπτό ακόμη.
- Τα σερβίρετε σ’ ένα μπολ και στο τέλος γαρνίρετε με κασέρι τριμμένο ή τσένταρ.