Υλικά

  • 2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κομμάτια
  • 150 γραμμάρια τυρί κρέμα με πιπεριές (πράσινες, κόκκινες)
  • 60 ml ζωμός λαχανικών
  • 12 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 12 ελιές
  • 300 γραμμάρια πέννες
  • 2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ψήστε τα κομμάτια του κοτόπουλου μαζί με τις πιπεριές σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν για περίπου 8 λεπτά.
  2. Στο μεταξύ, βράστε τις πέννες, σύμφωνα με τις οδηγίες τους, συνήθως για 10 λεπτά.
  3. Όταν είναι έτοιμες, στραγγίστε τις και ξαναβάλτε τις στην κατσαρόλα. Προσθέστε το ψητό κοτόπουλο.
  4. Βάλτε στο αντικολλητικό τηγάνι το τυρί κρέμα με τις πιπεριές μαζί με το ζωμό λαχανικών.
  5. Αφήστε το τυρί κρέμα να λιώσει και να γίνει σάλτσα σε χαμηλή φωτιά, προσέχοντας να μη βράσει. Προσθέστε λίγο ακόμα ζωμό αν η σάλτσα είναι πηκτή.
  6. Ανακατέψτε τις πέννες και το κοτόπουλο με τη σάλτσα, προσθέστε τα ντοματίνια και τις ελιές και ανακατέψτε. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε αμέσως.