Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κομμάτια
- 150 γραμμάρια τυρί κρέμα με πιπεριές (πράσινες, κόκκινες)
- 60 ml ζωμός λαχανικών
- 12 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 12 ελιές
- 300 γραμμάρια πέννες
- 2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ψήστε τα κομμάτια του κοτόπουλου μαζί με τις πιπεριές σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν για περίπου 8 λεπτά.
- Στο μεταξύ, βράστε τις πέννες, σύμφωνα με τις οδηγίες τους, συνήθως για 10 λεπτά.
- Όταν είναι έτοιμες, στραγγίστε τις και ξαναβάλτε τις στην κατσαρόλα. Προσθέστε το ψητό κοτόπουλο.
- Βάλτε στο αντικολλητικό τηγάνι το τυρί κρέμα με τις πιπεριές μαζί με το ζωμό λαχανικών.
- Αφήστε το τυρί κρέμα να λιώσει και να γίνει σάλτσα σε χαμηλή φωτιά, προσέχοντας να μη βράσει. Προσθέστε λίγο ακόμα ζωμό αν η σάλτσα είναι πηκτή.
- Ανακατέψτε τις πέννες και το κοτόπουλο με τη σάλτσα, προσθέστε τα ντοματίνια και τις ελιές και ανακατέψτε. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε αμέσως.