Υλικά

  • 2 κουταλιές της σούπας φυλλαράκια θυμαριού
  • 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 4 μεγάλα φιλέτα κοτόπουλο
  • 8 φέτες τυρί για τοστ
  • 8 φέτες ζαμπόν για τοστ
  • 2 χτυπημένα αυγά
  • Αλεύρι
  • Γαλέτα

Εκτέλεση

  1. Πλένετε καλά τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώνετε, τα βάζετε σε ένα μπολ και τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο. Αλατίζετε, πιπερώνετε και πασπαλίζετε με το θυμάρι.
  2. Σε κάθε φιλέτο βάζουμε μέσα από 2 φέτες τυρί και ζαμπόν. Έπειτα τυλίγουμε κάθε φιλέτο συγκρατώντας το με μια οδοντογλυφίδα. Στη συνέχεια τα περνάμε από αλεύρι, αυγό και γαλέτα.
  3. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς, βάζετε τα φιλέτα πάνω στη σχάρα με ένα ταψάκι από κάτω και τα ψήνετε για ½ ώρα και μέχρι να ροδίσουν καλά. Αμέσως μετά τα αναποδογυρίζετε και τα ψήνετε ακόμα 10 λεπτά.