Υλικά
- 2 κουταλιές της σούπας φυλλαράκια θυμαριού
- 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- 4 μεγάλα φιλέτα κοτόπουλο
- 8 φέτες τυρί για τοστ
- 8 φέτες ζαμπόν για τοστ
- 2 χτυπημένα αυγά
- Αλεύρι
- Γαλέτα
Εκτέλεση
- Πλένετε καλά τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώνετε, τα βάζετε σε ένα μπολ και τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο. Αλατίζετε, πιπερώνετε και πασπαλίζετε με το θυμάρι.
- Σε κάθε φιλέτο βάζουμε μέσα από 2 φέτες τυρί και ζαμπόν. Έπειτα τυλίγουμε κάθε φιλέτο συγκρατώντας το με μια οδοντογλυφίδα. Στη συνέχεια τα περνάμε από αλεύρι, αυγό και γαλέτα.
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς, βάζετε τα φιλέτα πάνω στη σχάρα με ένα ταψάκι από κάτω και τα ψήνετε για ½ ώρα και μέχρι να ροδίσουν καλά. Αμέσως μετά τα αναποδογυρίζετε και τα ψήνετε ακόμα 10 λεπτά.