Υλικά

  • 60 γραμμάρια αλεύρι
  • 125 γραμμάρια βούτυρο
  • 150 γραμμάρια κουβερτούρα
  • ασπράδια από 2 αυγά
  • 2 κρόκους αυγών
  • 60 γραμμάρια ζάχαρη
  • ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα ή με μίξερ χειρός τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και προσθέτουμε τους κρόκους και τη ζάχαρη.
  2. Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπέν μαρί.
  3. Μέσα στη σοκολάτα ρίχνουμε το μείγμα της μαρέγκας που έχουμε χτυπήσει με τα αυγά και τη ζάχαρη, το αλεύρι σίγα-σιγά και ανακατεύουμε απαλά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε φορμάκια για σουφλέ και βάζουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε στους 230 βαθμούς με αέρα για 6 λεπτά (στις αντιστάσεις για 8-9 λεπτά).