Υλικά
- 350 γραμμάρια ζυμαρικά
- 2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες
- Μία κονσέρβα τόνος
- 200 γραμμάρια καλαμπόκι
- Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
- 50 γραμμάρια κάππαρη
- Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
- 1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά, τα στραγγίζουμε καλά και σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.