Υλικά

  • 350 γραμμάρια ζυμαρικά
  • 2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές λωρίδες
  • Μία κονσέρβα τόνος
  • 200 γραμμάρια καλαμπόκι
  • Δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • 100 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
  • 50 γραμμάρια κάππαρη
  • Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά, τα στραγγίζουμε καλά και σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.