Υλικά
- 2 αυγά, χτυπημένα
- 1 μεγάλη χούφτα μανιτάρια (περίπου 80 γρ.), κομμένα σε φέτες
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 χούφτα σπανάκι
- 1 κ. σ. αλεσμένη πάπρικα
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Μαγειρέψτε τα μανιτάρια για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
- Προσθέστε την πάπρικα και το σπανάκι και ανακατέψτε ώστε να μαραθεί το σπανάκι. Αφαιρέστε τα λαχανικά από το τηγάνι.
- Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέστε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ρίξτε στο τηγάνι.
- Όταν η ομελέτα είναι σχεδόν έτοιμη, ρίξτε στο τηγάνι ομοιόμορφα το μείγμα μανιταριών και σπανακιού και, στη συνέχεια, διπλώστε στη μέση την ομελέτα και σύρετε σε ένα πιάτο.