Υλικά

  • 2 αυγά, χτυπημένα
  • 1 μεγάλη χούφτα μανιτάρια (περίπου 80 γρ.), κομμένα σε φέτες
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 χούφτα σπανάκι
  • 1 κ. σ. αλεσμένη πάπρικα
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Μαγειρέψτε τα μανιτάρια για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
  2. Προσθέστε την πάπρικα και το σπανάκι και ανακατέψτε ώστε να μαραθεί το σπανάκι. Αφαιρέστε τα λαχανικά από το τηγάνι.
  3. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέστε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ρίξτε στο τηγάνι.
  4. Όταν η ομελέτα είναι σχεδόν έτοιμη, ρίξτε στο τηγάνι ομοιόμορφα το μείγμα μανιταριών και σπανακιού και, στη συνέχεια, διπλώστε στη μέση την ομελέτα και σύρετε σε ένα πιάτο.