Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού τραχανά
- 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 2 -1/2 φλ. τσαγιού νερό ή γάλα
- 50 γρ. βούτυρο
- Λίγο μπούκοβο
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
- Βάλτε το νερό και το βούτυρο σε μία κατσαρόλα και αφήστε να πάρουν βράση.
- Προσθέστε τον τραχανά, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να βράσει για 15 λεπτά.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τη φέτα θρυμματισμένη.
- Πασπαλίστε με μπούκοβο και αλάτι και σερβίρετε.