Νέες ιδέες, νέα projects και πολλές εκπλήξεις έρχονται στο κόσμο των cocktails. Αναμφισβήτητα ένα καλό cocktail μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης και να κάνει talk of the town το μπαρ ή ένα ξενοδοχείο, όμως όπως είναι γνωστό στους ανθρώπους του κλάδου, το cocktail είναι πολλές φορές πρόβλημα. Απαιτεί αρκετά υλικά, θέλει χρόνο από τον μπαρ μαν και η επιτυχία δεν είναι πάντα σίγουρη… Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr
![Ανακύκλωση, εξοικονόμηση πόρων, βιώσιμες προμήθειες: Ο Φώτης Κοκοτός εξηγεί πώς το Porto Elounda πρωτοπορεί στη βιώσιμη φιλοξενία](/files/1/2025/02/elouda000.jpg)