Στο Fantaseed στις 10 μ.μ. θα βρίσκεται η Annie, μια pop τραγουδίστρια με επιτυχίες όπως το «My Love Is Better», «I Know Ur Girlfirend Hates Me». Ένα feelgood electro-pop DJ set όπου μαζί της στα decks θα είναι ο KyRiakos Rakos.

Στο Νηπιαγωγείο σήμερα ένας από τους πιο γνωστούς MCs της Ευρώπης ο Brother Culture, έρχεται για να τραγουδίσει πάνω στις μουσικές επιλογές της Anna Mystic. Στις 11 μ.μ.

Ο ντράμερ Άκης Περδίκης κάνει ένα αφιέρωμα στους καλύτερους ντραμίστες του πλανήτη. Μουσικές street-samba της Βραζιλίας, στα street-beats του Bronx και μέχρι τους Πυγμαίους του Καμερούν! Στο Floral, στις 10 μ.μ.

Ένα από τα στέκια της οδού Πραξιτέλους κάνει opening party για το νέο, μεγαλύτερο χώρο του. Στα decks οι Vangel, Dear Quentin και DJG. Key Bar Στις 9 μ.μ.

Στο Tiki Athens, στις 10.30 μ.μ., ο DJ Lo Fi προσκαλεί στα πλατό τούς Universal και Junglet για μια βραδιά με soul, funk και disco διαμάντια μέσα από δίσκους βινυλίου των 45 στροφών.

O Αδριανός Παπαδέας, παραγωγός του Best Radio, σε ένα house set στο Mamacas, στις 11 μ.μ. Ο Stelios Strong υποδέχεται στα πλατό τον BNC των Cast-a-Blast για ένα freestyle set. Μπύρα Μπύρα στην Πανόρμου.Στις 9.30 μ.μ.

Utek, Mr M και Billyonair, παραγωγοί του online ραδιοσταθμού cannibalradio, ενώνουν τις δυνάμεις τους σ’ ένα tech house party. Loop Στις 10.30 μ.μ.

Minimal techno και tech house μουσικές της ομάδας DVOID με τους Alexi Renero και Circuit_B στο Astron Στις 11 μ.μ.