Υπάρχει ένα πανάκριβο μεσιτικό γραφείο στο Παρίσι που είναι οικογενειακή επιχείρηση.

Η φαμίλια των Κρετς τρέχει εδώ και χρόνια το luxury real estate γραφείο της στη Γαλλία και αυτές τις περιπετειώδεις συναλλαγές των κροίσων μάς φέρνει από σήμερα το Netflix στο γυαλί.

Τι είναι η Οικογένεια Κρετς: Μεσίτες Πολυτελών Ακινήτων

Το The Parisian Agency: Exclusive Properties είναι ένα ριάλιτι από τη Γαλλία, σαν να πάντρεψε κανείς το υπέροχο Η Έμιλι στο Παρίσι (Emily in Paris) με το Πωλείται στο Χόλιγουντ (Selling Sunset) ή το Πωλείται δίπλα στο Κύμα» (Million Dollar Beach House)!

Ένα καλό ριάλιτι με πανέμορφα και πανάκριβα σπίτια δεν είναι ποτέ πλεονασμός, πόσο μάλλον που εδώ έχουμε και το μαγευτικό Παρίσι να μας ξεναγεί στις ομορφιές του.

Η Οικογένεια Κρετς: Μεσίτες Πολυτελών Ακινήτων δεν είναι ακριβώς ριάλιτι με την παραδοσιακή έννοια, μιας και δεν έχει καν σενάριο. Η σειρά ακολουθεί απλώς την καθημερινότητα των Κρετς πουλώντας σπίτια εκατομμυρίων στο Παρίσι και αυτό προφανώς φτάνει.

Το μεσιτικό γραφείο είναι φυσικά πραγματικό. Και οι Κρετς πουλάνε όντως τα ακριβότερα σπίτια της Γαλλίας, όπως αυτό με τα 25 υπνοδωμάτια που βγήκε στην αγορά με τιμή πώλησης τα 31,5 εκατ. ευρώ.

Άλλα πάλι σπίτια είναι δίπλα στον Πύργο του Άιφελ. Κοστίζουν βέβαια πολύ, πάνω από 7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου της πλουτοκρατίας, η εταιρία ιδρύθηκε το 2007 από τον Ολιβιέ και Σαντρίν Κρετς και αργότερα εντάχθηκαν στο δυναμικό και η νεότερη γενιά των Κρετς, οι Βαλεντίν, Μαρτίν και Λουί.

Η σειρά θα μας δείξει πολυτελή σπίτια στο Παρίσι, τη Νορμανδία, τη Γαλλική Ριβιέρα κ.α., πάντα μέσα από τις προσπάθειες των «γάτων» Κρετς να τα μοσχοπουλήσουν.

Η Οικογένεια Κρετς: Μεσίτες Πολυτελών Ακινήτων κάνει πρεμιέρα στο Netflix σήμερα, 31 Μαΐου 2021…