Το Fate: The Winx Saga έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις αρχές του 2021 και έγινε τρομερή επιτυχία από την πρώτη στιγμή.

Το Netflix Original βασίζεται στη σειρά κινουμένων σχεδίων Winx Saga και βγήκε λες στην πλατφόρμα ακριβώς τη στιγμή που το παγκόσμιο κοινό ένιωσε την ανάγκη για λίγο μεταφυσικό εφηβικό περιεχόμενο.

Κι έτσι σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις του Top 10 στις αρχές της χρονιάς, αναγκάζοντας το Netflix να δώσει το πράσινο φως και για δεύτερο κύκλο. Πότε όμως τον περιμένουμε, μιας και κανείς δεν χόρτασε από τα μόλις 6 επεισόδια της πρώτης σεζόν;

Η streaming πλατφόρμα αποκάλυψε με μαγικό τρόπο την ανανέωση της σειράς, λίγο μετά μάλιστα την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου.

Ξέρουμε επίσης από το Deadline ότι ο δεύτερος κύκλος θα έχει δύο επεισόδια περισσότερα από τον πρώτο, φτάνοντάς τα στα 8 δηλαδή.

Τα γυρίσματα της νέας σεζόν, που θα γίνουν στην Ιρλανδία, δεν φαίνεται να έχουν ξεκινήσει, οι αναφορές θέλουν την παραγωγή να αρχίζει στις αρχές του καλοκαιριού. Ανεπίσημα όλα αυτά.

Οι περισσότεροι εκτιμούσαν ότι ο δεύτερος κύκλος δεν αποκλείεται να καταφτάσει ως τα τέλη του 2021, κάτι που μοιάζει πια σχετικά απίθανο.

Αν η παραγωγή ολοκληρωθεί ως τα τέλη του καλοκαιριού ή τις αρχές του φθινοπώρου, το ασφαλέστερο στοίχημα είναι να υποθέσει κανείς ότι τα νέα επεισόδια θα έρθουν στο πρώτο τρίμηνο του 2022…