Το Captur, το δυναμικό crossover της Renault που εισήγαγε νέα δεδομένα στον τομέα του σχεδιασμού, της άνεσης και της καινοτομίας, κατέκτησε την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ευρώπη στην κατηγορία του, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ικανότητα της Renault να δημιουργεί νέα μοντέλα που κερδίζουν τις καρδιές των καταναλωτών.

Το Captur αναδεικνύεται αναμφισβήτητα σε ηγέτη των μικρών crossover ξεπερνώντας με μεγάλη διαφορά τον ανταγωνισμό. Η πρωτιά αυτή αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς αφορά σε μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες κατηγορίες παγκοσμίως.

Το 2014, σχεδόν ένα στα πέντε αυτοκίνητα που πουλήθηκαν σε όλο τον κόσμο ήταν crossover, με το μερίδιο αγοράς της κατηγορίας να φτάνει το 23% στην Ευρώπη και το 26% στην Κίνα. Χάρη στο Renault Captur και στο Dacia Duster, ο όμιλος Renault τριπλασίασε το 2014 τις πωλήσεις του στην κατηγορία των crossover σε σχέση με το 2012, ενώ η έλευση του μικρομεσαίου crossover Kadjar το καλοκαίρι του 2015, αναμένεται να παγιώσει τις πρωτιές της Renault στην κατηγορία αυτή.

Από το λανσάρισμά του το 2012, το Captur έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις όπως: «Best Small SUV under £16,000» από το What Car?, το μεγαλύτερο αγγλικό οδηγό αγοράς αυτοκινήτου, «Best compact companycar» από το αγγλικό Bussiness car Manager, Car of the year από την τηλεοπτική εκπομπή αυτοκινήτου «Mas que coches» της ισπανικής τηλεόρασης.

Το νέο Renault Captur, διατίθεται στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο Renault, από 13.650 ευρώ με δυνατότητα 5ετούς εργοστασιακής εγγύησης.