Η Subaru παρουσίασε τελικά το περιορισμένης παραγωγής (300 αντίτυπα) Forester tS, το οποίο μοιάζει πανομοιότυπο με το Forester STI tS Concept που είχαμε δει το Σεπτέμβριο. Εξελίχθηκε από το τμήμα Subaru Tecnica International (STI) και δυστυχώς θα αφορά μονάχα στην αγορά της Ιαπωνίας.

Το Forester tS διαθέτει μαύρη γρίλια με κόκκινο περίγραμμα και το λογότυπο STI. Επιπλέον, οι προφυλακτήρες του είναι αλλαγμένοι, ενώ έχει τοποθετηθεί σε αυτό μαύρη αεροτομή οροφής. Οι καθρέπτες και το πλαίσιο των παραθύρων είναι μαύρα. Πίσω, ο διαχύτης φέρει διπλή απόληξη της εξάτμισης και μια κόκκινη ρίγα.

Στο εσωτερικό, το ταχύμετρο ανεβαίνει μέχρι τα 260 χλμ./ώρα, ενώ διακρίνουμε μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, δερμάτινο σπορ τιμόνι με το λογότυπο STI, επενδύσεις σε δέρμα και σουέντ, αλουμινένια πεντάλ, σπορ καθίσματα και αρκετά λογότυπα.

Οι σφυρήλατοι τροχοί αλουμινίου της BBS είναι 19 ιντσών και φέρουν 17ίντσους αεριζόμενους δίσκους της Brembo. Η ανάρτηση έχει εξελιχθεί από την STI και είναι χαμηλωμένη κατά 15 χλστ., ενώ τροποποιημένα είναι τόσο ο εγκέφαλος όσο και το σύστημα VDC (ESP).

Το Subaru Forester tS κινείται από το 2λιτρο turbo boxer κινητήρα της εταιρείας, ο οποίος αποδίδει 280 ίππους ισχύος και 350 Nm ροπής. συνεργάζεται με το συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων κιβώτιο Lineatronic, το οποίο στέλνει την κίνηση και στους 4 τροχούς.

Πηγή: autotriti.gr