Οι Βαυαροί αποκαλούν την M235i Track Edition ως μία μοναδική και σπορ έκδοση της BMW M235i Coupe. Διαθέτει το body kit της M Performance, το οποίο περιλαμβάνει ένα εμπρόσθιο splitter, διαφορετικά πλευρικά μαρσπιέ και έναν πίσω διαχύτη.

Το μοντέλο φέρει επιπλέον μία μαύρη γρίλια της μάσκας, ένα πίσω spoiler, ένα σπορ σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Οι εσωτερικές αλλαγές είναι περιορισμένες και συνοψίζονται στα αλουμινένια πεντάλ, στο χειρόφρενο από ανθρακονήματα και αλκαντάρα, με το τελευταίο να καλύπτει και το σπορ τιμόνι, το οποίο διαθέτει αγωνιστικές ενδείξεις.

«Ψυχή» του αυτοκινήτου παραμένει το 6κύλινδρο TwinPower Turbo μοτέρ των 3,0 λίτρων, το οποίο αποδίδει 326 ίππους ισχύος και 450 Nm ροπής.

Συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, το οποίο επιτρέπει στην M235i Track Edition να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δλ., ενώ η τελική της ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Η παραγωγή της συλλεκτικής αυτής BMW θα περιοριστεί στις 12 μονάχα μονάδες, με την τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα 83.000 ευρώ.

Πηγή: autotriti.gr