Την πεποίθηση του, πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Σεμπάστιαν Φέτελ, μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, εξέφρασε το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, πλέκοντας με δηλώσεις του στο BBC, το εγκώμιο του Γερμανού πιλότου.

Ο Χόρνερ τόνισε πως ακόμα δεν έχει δει ο κόσμος, τον καλύτερο Φέτελ, αλλά απέφυγε να κάνει συγκρίσεις με τον Μίκαελ Σουμάχερ. «Έχει πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτα φανταστική καριέρα μέχρι τώρα. Σαν οδηγός πιστεύω πως θα συνεχίσει να βελτιώνεται και ακόμα δεν τον έχουμε δει, στην μέγιστη ακμή της καριέρας του.

Μπορεί ο ισχυρός άνδρας της BMW Sauber, Μάριο Τάισεν, να ισχυρίστηκε πως ο Φέτελ έχει ότι χρειάζεται για να φτάσει τον Σουμάχερ, ωστόσο, ο Χόρνερ, εμφανίστηκε πιο μετριοπαθής: «Αυτά που έχει πετύχει ο Μίκαελ (σ.σ Σουμάχερ), είναι αξιοθαύμαστα. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος οδηγός με 91 νίκες και 7 Παγκόσμια πρωταθλήματα. Από την άλλη ο Σεμπάστιαν (σ.σ Φέτελ) έχει 25 νίκες, τρία Πρωταθλήματα και 40 παρουσίες στο πόντιουμ. Έτσι είναι δύσκολο να πεις, διότι η Φόρμουλα 1 είναι πολύ διαφορετική συγκριτικά με 15 χρόνια πριν, τα πάντα κρίνονται περισσότερο στην πίστα. Το μέλλον θα δείξει» κατέληξε το αφεντικό της Red Bull.

Πηγή: sport-fm.gr