Την πρόθεση της Land Rover να εμπλουτίσει με τον πιο εμφατικό τρόπο -που μεταφράζεται σε περίπου 16 μοντέλα- την γκάμα της, έως το 2020, ανακοίνωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος, Gerry McGovern, αποκάλυψε τη γενναία αύξηση της προϊντικής γκάμας και το λανσάρισμα μέσα στα επόμενα χρόνια, νέων μοντέλων για τις «οικογένειες», Range Rover, Freelander και Defender.

Σε ό,τι αφορά στην γκάμα του Range Rover, θα αυξηθεί στα έξι μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του Range Rover Sport, αλλά και του Evoque XL, που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο τελευταίο και στο βασικό Evoque. Για το οποίο προβλέπεται, επίσης, έκδοση convertible, ενώ αναμένεται και ένα 3θυρο Range Rover, με μήκος μόλις 4 μέτρων!

Η εταιρεία ετοιμάζει μία ακόμα έκπληξη και συγκεκριμένα ένα entry-level Freelander, στις διαστάσεις του Evoque, ενώ το νέο Freelnader, θα αποκτήσει 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις.

Υπό κατασκευή είναι ένα και μία -βασισμένη σε πιο ελαφριά υλικά και κυρίως αλουμίνιο- έκδοση του Discovery, μαζί φυσικά με το λανσάρισμα του DC100 concept, αλλά και του αντικαταστάτη του κλασικού Defender.

Αν δεν υπάρξουν αποκλίσεις στα πλάνα που αποκάλυψε ο McGovern, μέχρι το 2020, η γκάμα της Land Rover θα έχει διπλασιαστεί!

Πηγή: autotriti.gr