Ο Παστόρ Μαδονάδο της Williams στον πέμπτο γύρο της σεζόν θα δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την πρώτη θέση -παίρνοντας τη θέση του Λιούις Χάμιλτον- τονίζοντας πως είναι έτοιμος για τη νίκη.

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά την περσινή σεζόν, το ότι βρεθήκαμε στην πολ ποζίσιον ακόμη και έτσι είναι υπέροχη στιγμή για την ομάδα, για μένα, η πρώτη μου πολ ποζίσιον. Ελπίζω να έχω έναν πολύ καλό αγώνα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας», ήταν τα λόγια του Μαλδονάδο, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Έχουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, θα βάλω τα δυνατά μου. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη, το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο, ακόμη και οι μηχανικοί είναι έτοιμοι για τα καλύτερα πιτ στοπ», πρόσθεσε.

Ζει το όνειρο του!

Την πρώτη πολ ποζίσιον στην καριέρα του – αν και με έμμεσο τρόπο- πήρε ο Παστόρ Μαλδονάδο. Ο πιλότος της Williams τη δεύτερη σεζόν του στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, θα δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την πρώτη θέση.

Η ποινή του Λουίς Χάμιλτον, φέρνει τον πιλότο από τη Βενεζουέλα στην πρώτη γραμμή, κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο 27χρονος πιλότος έχει συμμετάσχει συνολικά σε 23 αγώνες, με την έβδομη θέση να είναι η καλύτερη του, ενώ έχει καταφέρει να μαζέψει 33 βαθμούς.

Ο Μαλδονάδο «μετακόμισε» στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ως πρωταθλητής στο GP2 με την ομάδα Rapax Team.

Πηγή: sport-fm.gr