Η Scuderia Toro Rosso τη σεζόν του 2012 θα παρουσιαστεί στο grid με δύο νέους οδηγούς. Η ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Daniel Ricciardo και τον Jean-Eric Vergne για το επόμενο πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος Αυστραλός και ο 21χρονος Γάλλος θα αντικαταστήσουν τους Buemi και Alguersuari, των οποίων το μέλλον στη Formula 1 είναι αμφίβολο αφού λίγες είναι οι ομάδες που έχουν ελεύθερες θέσεις.

Η απόφαση για τους δύο νέους οδηγούς πάρθηκε με την υποστήριξη της Red Bull, ενώ ο επικεφαλής της SRT Franz Tost δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που καταλήξαμε νωρίς σε μια απόφαση σχετικά με τους πιλότους για την επόμενη σεζόν, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε τώρα να δώσουμε όλη την προσοχή μας στο 2012» και πρόσθεσε: «Την περασμένη χρονιά Daniel και Jean-Eric έδειξαν την αξία τους και περιμένω να έχουν μεγαλύτερη συνεισφορά στην απόδοση της ομάδας».

Ο Franz Tost δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους Buemi και Alguersuari: «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Sebastien Buemi και τον Jaime Alguersuari για τη σκληρή δουλειά τους τα τρία προηγούμενα χρόνια. Συνέβαλαν σημαντικά στην πρόοδο της ομάδας και τους ευχόμαστε το καλύτερο για το μέλλον».

Ο Ricciardo το 2011 είχε ρόλο δοκιμαστή στην Toro Rosso, ενώ ντεμπούταρε στη Formula 1 για την HRT και αγωνίστηκε στους τελευταίους 11 αγώνες. Ο Vergne οδήγησε στην Toro Rosso σε κάποιες ελεύθερες δοκιμές Παρασκευής και για την Red Bull στις δοκιμές νέων του Abu Dhabi.