Μέχρι το επίσημο λανσάρισμα της νέας γενιάς του Honda CR-V, κάτι που θα γίνει στη φετινή έκθεση του Λος Άντζελες, όσοι ανυπομονούν για τη μορφή του νέου Honda CR-V, ας ρίξουν μια ματιά στις παραπάνω εικόνες, οι οποίες διέρρευσαν από την ιαπωνική φίρμα.

Όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς, οι διαφορές σε αυτό που δείχνει να είναι το μοντέλο παραγωγής με τη μία και μοναδική εικόνα του CR-V study που εξέδωσε η Honda τον περασμένο Ιούλιο, είναι ελάχιστες. Πέραν των ελαφρώς μικρότερων τροχών και την απουσία της ποδιάς του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, όλα τα υπόλοιπα δείχνουν ίδια. Η εξωτερική σχεδίαση είναι ξεκάθαρα μια εξέλιξη της μορφής της τωρινής γενιάς του μοντέλου, αν και η εμπρόσθια μορφή του λιγότερο «πομπώδης», ενώ και το σχήμα των πλευρικών παραθύρων είναι πιο «αιχμηρό».

Κατά την παρουσίαση της σπουδής τον Ιούλιο, ο εμπορικός αντιπρόεδρος της Honda Αμερικής, κος John Mendel, είχε περιγράψει τη σχεδίαση του νέου CR-V ως «περισσότερο εκλεπτυσμένη και δυναμική» σε σχέση με εκείνη του προκάτοχου μοντέλου, ενώ είχε σπεύσει να συμπληρώσει πως θα προσφέρει «εξαιρετική εσωτερική διαμόρφωση, αλλά και τις τελευταίες τεχνολογίες της Honda στην άνεση και στη λειτουργικότητα».

Είμαστε ακόμα στο σκοτάδι σε ό,τι αφορά στη γκάμα των μηχανικών συνόλων. Πάντως, με εξαίρεση την ύπαρξη για πρώτη φορά τόσο προσθιοκίνητων όσο και τετρακίνητων εκδόσεων, μην περιμένετε κάτι δραματικό. Το μοντέλο που θα σταδιοδρομήσει στη Βόρεια Αμερική θα διαθέτει μια βελτιωμένη εκδοχή του σημερινού 4κύλινδρου συνόλου βενζίνης, ενώ στην ευρωπαϊκή εκδοχή του Honda CR-V άρχει επιλογή ανάμεσα σε 4κύλινδρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου. Όπως και σήμερα, δηλαδή…

H Honda λέει πως το νέο CR-V θα βρίσκεται στις αμερικάνικες εκθέσεις πριν το τέλος της χρονιάς, ενώ στην Ευρώπη μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το φθινόπωρο του 2012.

Πηγή: autotriti.gr