Η σύγχρονη τεχνολογία έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα ώστε πραγματικά να δημιουργήσει μερικά εκπληκτικά αυτοκίνητα. Ένα που δικαίως θα μπορούσε να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο είναι και το μεγαθήριο με τις αξιοσημείωτες αναλογίες που θα πρωταγωνιστήσει και στο διάσημη εκπομπή αυτοκινήτων Top Gear, Red Dragon.

Κάθε τροχός φορτηγού τέρας Ford 350 έχει διαστάσεις 1,8m X 1,2 m και ζυγίζει 250 κιλά, κάτι που για το συγκεκριμένο δε θα αποτελέσει πρόβλημα μιας και είναι εφοδιασμένο με μία μηχανή Chevy 9,5 λίτρων που παράγει 1300 ίππους και περισσότερα από 138.25 kg-m ροπής.

Μόνο οικονομικό δεν θα μπορούσε από την άλλη να χαρακτηριστεί, μιας και έχει κατανάλωση 1 λίτρου τα 15 μέτρα, ενώ ολοκληρώνοντας την παρουσίαση του «θηρίου», πρέπει να αναφερθούμε και στον αεροβόλο που διαθέτει πίεσης 600 psi, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πετάξει μέχρι και ψυγείο 650 κιλών.

Με την ονομασία Red Dragon(Κόκκινος Δράκος), το φορτηγό κατασκευάστηκε από τον Πρωταθλητή Monster Truck Ευρώπης Rob Williams και θα αποτελέσει ένα από τα πολλά εκθέματα της εκπομπής Top Gear Live.