Μπορεί να μοιάζει με ένα αγωνιστικό της Φόρμουλα 1, όμως με το συγκεκριμένο μπορείτε να πάτε στη δουλειά σας ή μέχρι το σούπερ μάρκετ.

Ο λάτρεις των αγώνων φόρμουλας, Russ Bost, αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν κυκλοφορεί με το όχημα που ίδιος έχει κατασκευάσει και έχει τελική 273 χλμ/ώρα. Κυριολεκτικά ξεκίνησε την κατασκευή του από το μηδέν, συναρμολογώντας μέρος προς μέρος και μάλιστα είναι καθόλα νόμιμο για να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους.

Τη θέση της μηχανής του καταλαμβάνει μία μηχανή μοτοσυκλέτας Kawasaki και πολλά από τα μηχανικά μέρη, συμπεριλαμβανομένου ταχυτήτων και φρένων, είναι από ένα παλιό Toyota MR2.

Ο 54χρονος κύριος Bost, από το Benfleet, του Essex, του έχει δώσει το παρατσούκλι Furore F1 και είναι ικανό για ταχύτητες 0-100 σε 3 μόλις δευτερόλεπτα. Υπάρχει χώρος για ένα ακόμα άτομο ή για τα ψώνια στη διθέσια έκδοσή του, ενώ είναι και σχετικά οικονομικό, με κατανάλωση 4.5 λίτρων τα 50 χιλιόμετρα.

Ο σχεδιαστής και κατασκευαστής έχει δεχθεί παραγγελίες και αποστείλει τις «δημιουργίες» του σε ολόκληρο τον κόσμο, οπότε αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε ένα δεν έχετε από το να επικοινωνήσετε μαζί του. Η τιμή του απέχει κατά πολύ από τα εκατομμύρια ενός πραγματικού αγωνιστικού μονοθέσιου, μιας και θα σας κοστίσει μόλις 11.413 ευρώ.

Το σίγουρο είναι ότι έχει καταφέρει να κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν στον δρόμο, άλλωστε δεν είναι και ότι πιο σύνηθες να βλέπεις ένα αγωνιστικό φόρμουλα ένα να περνάει δίπλα σου στο δρόμο.