Η Kia ανακοίνωσε το νέο Telluride για το 2025 και το SUV έρχεται σημαντικά αναβαθμισμένο και με τιμή που έχει υποστεί ήπια αύξηση, αναλόγως την έκδοση που θα διαλέξει ο κάθε οδηγός.

Η βασική τιμή είναι 36.190 δολάρια και σε ορισμένες εκδόσεις κυμαίνεται από 200 έως και 400 δολάρια υψηλότερα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του CARBUZZ το αμάξι διαθέτει σημαντικές και σοβαρές αναβαθμίσεις, όπως τους επιπλέον πλευρικούς αερόσακους στη δεύτερη σειρά και το ημιαυτόνομο σύστημα Highway Driving Assist 1.5 της Kia.

Επίσης, οι εκδόσεις X-Line και X-Pro φέρουν αισθητικές αλλαγές, όπως νέες στάνταρ γυαλιστερές μαύρες εξωτερικές πινελιές και εμβλήματα στην οροφή.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ανάγλυφα στα μπροστινά καθίσματα, αλλά και μια οθόνη 12,3 ιντσών. Επιπλέον, προσφέρεται η Digital Key 2 Touch, η οποία επιτρέπει το άνοιγμα του οχήματός με ένα smartphone ή μια εφαρμογή smartwatch.

Δυστυχώς, το Kia Telluride του 2025 δεν θα κυκλοφορήσει σε υβριδικό μοντέλο, αλλά όλες οι εκδόσεις θα έχουν κινητήρα V6 3,8 λίτρων με 291 ίππους και 262 lb-ft ροπής, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι αυτόματο.