Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον Τούρκο μεγιστάνα Αλί Σαμπαντζί, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα που είχε με το σκάφος του ανοιχτά της Λέρου.

Σύμφωνα με την milliyet.com.tr, ο Τούρκος πρόεδρος επισκέφθηκε τον επιχειρηματία στο Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου συνεχίζει η νοσηλεία του.

Η συνάντηση ήταν διάρκειας 45 λεπτών, με τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου της Φενερμπαχτσέ να συνοδεύει τον Ερντογάν, ο οποίος κατά την αποχώρηση του δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Σημειώνεται, ότι το ατύχημα έγινε στις 25/8, όταν ο Αλί Σαμπαντζί μαζί με τη σύζυγό του κατευθυνόταν σε ένα εστιατόριο στην ακτή. Τότε, συνέβη το ατύχημα και οι άνθρωποι που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να σώσουν το τραυματισμένο ζευγάρι.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λέρου και από εκεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Αλί Σαμπανσί νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση και πλέον είναι καλύτερα η κατάσταση της υγείας του, όμως συνεχίζει να νοσηλεύεται.