Αυτές οι σέξι αδελφές προκαλούν οικογενειακή βεντέτα – και όλα αυτά εξαιτίας του OnlyFans. Οι Βραζιλιάνες Larissa και Rafaela Sumpani κερδίζουν και οι δύο μια περιουσία μοιράζοντας περιεχόμενο μόνο για ενήλικες στη συνδρομητική ιστοσελίδα, αλλά η οικογένεια και οι φίλοι τους δεν το εγκρίνουν.

Ωστόσο, οι δύο αδελφές λένε ότι δεν μετανιώνουν για τις ερωτικές τους διαδικτυακές δραστηριότητες και έχουν αυτοχαρακτηριστεί ως «οι X-rated Kardashians».

Η Larissa, 24 ετών, και η Rafaela, 21 ετών, ξεκίνησαν και οι δύο λογαριασμούς OnlyFans τον Ιούλιο του 2020 και τώρα αποκομίζουν περισσότερα από 10.000 δολάρια το μήνα μαζί.

https://www.tiktok.com/@larissasumpani/video/7070076497540713734

«Θεωρούμε ότι η βιομηχανία OnlyFans είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τις γυναίκες που αποδέχονται τη σεξουαλική τους ελευθερία ως μια μορφή ενδυνάμωσης», δήλωσε η Larissa σε συνέντευξή της στο Jam Press.

https://www.instagram.com/p/CaIyW9kAFH0/

«Το ότι είμαστε αδελφές βοηθάει πολύ, γιατί μοιάζουμε εξαιρετικά σε όλα – ειδικά στο θέμα της ζωής χωρίς ταμπού. Η συνεργασία μας αντανακλάται στον τρόπο ζωής μας και στην τρέλα μας, και αυτό χαροποιεί τους πάντες», πρόσθεσε η μεγαλύτερη αδελφή.

https://www.instagram.com/p/CadsPthgupn/

Οι συγγενείς των «Καρντάσιαν» του OnlyFans δεν δηλώνουν ενθουσιασμένοι

Ωστόσο, οι συγγενείς τους σίγουρα δεν είναι ενθουσιασμένοι από τα καμώματα του ζευγαριού – βάζοντάς τους στο στόχαστρο σε ένα οικογενειακό ομαδικό chat.

https://www.tiktok.com/@larissasumpani/video/7083988126321986821

«Μίλησαν άσχημα και μάλιστα μοιράστηκαν τα βίντεο στις οικογενειακές ομάδες στο WhatsApp», εξομολογήθηκε η Larissa. «Τα ξαδέλφια που ήταν κοντά μας απομακρύνθηκαν επίσης και μας επέκριναν στην αρχή».

Οι δύο αδελφές λένε ακόμη ότι έχουν έρθει σε ρήξη με φίλους, με αρκετούς να κατηγορούν τη Larissa ότι ασκεί κακή επιρροή στη μικρότερη αδελφή της.

https://www.tiktok.com/@larissasumpani/video/7056388940550442245

«Μας έκριναν επίσης πολύ, επειδή είχαν τη λάθος ιδέα ότι η Rafa ακολουθούσε αυτό το μονοπάτι λόγω της επιρροής μου και όχι επειδή μου άρεσε αυτός ο κόσμος», δήλωσε η μεγαλύτερη αδελφή της Sumpani.

Ενώ η οικογένεια και οι φίλοι μπορεί να είναι αναστατωμένοι, οι αδελφές έχουν σίγουρα αποκτήσει μια λεγεώνα θαυμαστών.

https://www.tiktok.com/@larissasumpani/video/7048609271356935430

Το ζευγάρι μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για δεκάδες χιλιάδες followers σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Τόσο η Λάρισα όσο και η Ραφαέλα έχουν λογαριασμούς στο Instagram, όπου μοιράζονται συχνά καυτές λήψεις μαζί και διαφημίζουν τους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στο OnlyFans όπως επίσης και στο TikTok.