Μια 30χρονη φτασμένη ρωσίδα χορεύτρια δολοφονήθηκε στη Μόσχα, με τον ένοπλο μασκοφόρο να την πυροβολεί εξ επαφής δύο φορές στο στήθος.

Η Natalia Pronina ήταν χορεύτρια διεθνούς βεληνεκούς, έχοντας συμμετάσχει σε παγκόσμιες διοργανώσεις.

Πλέον είναι νεκρή, τη σκότωσαν έξω από το σπίτι της στη Μόσχα, επιστρέφοντας από πρόβα.

Κάμερα ασφαλείας έπιασε τη στιγμή που η όμορφη γυναίκα είδε τον δολοφόνο της να βγαίνει από τις σκιές, να την πλησιάζει και να ανοίγει πυρ εναντίον της, με το πιστόλι να αγγίζει σχεδόν το στέρνο της.

Ο φονιάς πέταξε το όπλο και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τοπικά μέσα. Το υλικό από την κάμερα ασφαλείας δεν βοήθησε την αστυνομία να αναγνωρίσει τον δολοφόνο.

Η Pronina έφτασε στο νοσοκομείο και μπήκε στο χειρουργείο, έχασε ωστόσο τη ζωή της δύο ώρες αργότερα.

«Δεν είχε εχθρούς, αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα», δήλωσε η στενή της φίλη Valeria στην εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda», «μόνο ένας από τους θαυμαστές της θα μπορούσε να είναι πίσω από αυτό, εξαιτίας της ζήλιας του».

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, οι αρχές ερευνούν τις αναφορές φίλων της ότι διατηρούσε παράνομη σχέση με πλούσιο πολιτικό, μια σχέση που έμαθε η γυναίκα του.

«Έβγαιναν μέχρι το καλοκαίρι, όταν η γυναίκα του βουλευτή πληροφορήθηκε για το ειδύλλιο», γράφει χαρακτηριστικά η «Moskovsky Komsomolets», η οποία ισχυρίζεται ότι η χορεύτρια δεχόταν απειλές από τη σύζυγο.