Συλλήψεις ΝΒΑερ έχουμε ακούσει πολλές. Αλλά να συλλαμβάνεται κάποιος δύο φορές μέσα σε τρεις μέρες και με διαφορετική κατηγορία, είναι κάτι πρωτοφανές.

Το… κατόρθωμα αυτό ανήκει στον Ντάντε Κάνιγχαμ, ο οποίος αφού την Παρασκευή συνελήφθη επειδή φέρεται να αποπειράθηκε να στραγγαλίσει τη σύντροφό του, αυτή τη φορά αντιμετωπίζει κατηγορίες για πιθανές τρομοκρατικές απειλές. Λεπτομέρειες για το ποια ακριβώς ήταν η απειλή του φόργουορντ των Τίμπεργουλβς, που μετά την πρώτη του σύλληψη είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 40.000 δολαρίων, δεν έχουν γίνει γνωστές

«Η υπόθεση είναι ασαφής και συγκεντρώνουμε πληροφορίες. Η ομάδα μας δεν υιοθετεί συμπεριφορές σαν κι αυτές που περιγράφονται στις κατηγορίες», ανέφερε η επίσημη τοποθέτηση της ομάδας του 26χρονου άσου, που φέτος έχει 6,1 πόντους και 4,1 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ο Κάνιγχαμ είχε αντιμετωπίσει περιπέτειες με το νόμο και το 2011, όταν είχε συλληφθεί με γεμάτο όπλο και μαριχουάνα μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητό του όταν τον είχαν σταματήσει για επικίνδυνη οδήγηση.

Πηγή: sport-fm.gr