Παρά την παγωνιά και τη σφοδρή χιονόπτωση οι Ρουμάνοι βγήκαν ξανά στους δρόμους σε διάφορες πόλεις ζητώντας την παραίτηση του του προέδρου της χώρας Τράιαν Μπασέσκου και και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Ορισμένοι από τους διαδηλωτές τόνισαν ότι παίρνουν μέρος στις διαδηλώσεις που συνεχίζονται χωρίς διακοπή εδώ και 26 μέρες και ότι δεν θα εγκαταλείψουν τις διαμαρτυρίες, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Στην πλατεία Τρικολόρουλ στο Μπακάου, παρά το κρύο πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας με νέο αίτημα- εκτός από την παραίτηση του προέδρου της χώρας και τις πρόωρες εκλογές- προς τη Βουλή της Ρουμανίας να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον εντολοδόχο πρωθυπουργό Μιχάι Ράζβαν Ουνγκουρεάνου.

Στη Σλάτινα, η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έξω από το κτίριο της παλιάς Νομαρχίας. Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα κατά του προέδρου της χώρας, ζήτησαν πρόωρες εκλογές και προσαρμόζοντας τα αιτήματά τους στις πολιτικές εξελίξεις τόνισαν ότι δεν θέλουν μία «κυβέρνηση – μαριονέτα», αναφερόμενοι στην κυβέρνηση που πρότεινε ο Μιχάι Ράζβαν Ουνγκουρεάνου.Οι διαδηλωτές είπαν ότι θέλουν μία δημοκρατική κυβέρνηση που πρέπει να τους εκπροσωπεί και να τηρεί το Σύνταγμα.

Στην πόλη Σιμπίου πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας έως το δημαρχείο, με τους συμμετέχοντες να φωνάζουν συνθήματα κατά του εντολοδόχου πρωθυπουργού, του προέδρου της χώρας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των κυβερνητικών κομμάτων.