Μια γυναίκα πήρε εντολή από το αφεντικό της να μην φοράει ένα συγκεκριμένο φόρεμα στη δουλειά της καθώς «έχουν άντρα στο γραφείο», όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post.

Η 25χρονη Λίντσεϊ Νικόλ που ζει στις ΗΠΑ, δημοσίευσε τη viral πλέον φωτογραφία της με το φόρεμα που το αφεντικό της δεν θεωρούσε κατάλληλο για τη δουλειά.

«Το αφεντικό μου λοιπόν μου είπε να καλυφθώ τώρα που έχουμε έναν άντρα στο γραφείο», έγραψε η 25χρονη και αποκάλυψε το μακρύ φλοράλ φόρεμα που φτάνει κάτω από το γόνατο και έχει καλυμμένα μανίκια.

Η Λίντσεϊ πρόσθεσε ότι το γραφείο ήταν προηγουμένως γεμάτο γυναίκες πριν ξεκινήσει η νέα πρόσληψη, αλλά τώρα που υπήρχε ένας άνδρας γύρω της, της είπαν ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να φοράει το συγκεκριμένο φλοράλ φόρεμα στο γραφείο.

«Φοράω αυτό το φόρεμα μία φορά την εβδομάδα από τότε που ξεκίνησα τον Φεβρουάριο. Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. Ο κώδικας του γραφείου μου είναι «business casual». Ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό;» αναρωτήθηκε η 25χρονη.

Η ανάρτηση στο X συγκέντρωσε περισσότερες από δύο εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια. Παρά το γεγονός ότι το ντύσιμο ήταν σεμνό και μη αποκαλυπτικό, ξέσπασε μια μεγάλη συζήτηση στο διαδίκτυο.Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό της νεαρής εργαζόμενης, κάποιος έφτασε στο σημείο να πει ότι ήταν «τσαντισμένος» για λογαριασμό της, άλλος είπε ότι επρόκειτο για «μισογυνισμό» και ένας έγραψε ότι το αφεντικό της ήταν «κόπανος». Κάποιοι όμως υποστήριξαν ότι το φόρεμα δεν ήταν σωστό να φορεθεί στη δουλειά επειδή έδειχνε πολύ ντεκολτέ. Δυστυχώς, αντί να συζητήσουν οι άνθρωποι για το αν το φόρεμά της ήταν κατάλληλο για τη δουλειά, τα σχόλια κατέληξαν για το σώμα της 25χρονης και τα κιλά της.