Η ομάδα της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις φαίνεται να τρόλαρε τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η συνέντευξη του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο X το βράδυ της Δευτέρας, μέσω μιας ανάρτησης στην ίδια την πλατφόρμα του Τραμπ, το Truth Social.

Ο λογαριασμός του προεκλογικού επιτελείου της Χάρις στο Truth Social αναδημοσίευσε σχόλια που είχε κάνει ο Τραμπ πέρυσι, επικρίνοντας την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, στο X, η οποία είχε επίσης καθυστερήσει λόγω τεχνικών προβλημάτων.

«Ουάου! Το λανσάρισμα του DeSanctus στο TWITTER είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Ολόκληρη η εκστρατεία του θα είναι καταστροφή. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ!», είχε γράψει ο Τραμπ στην ανάρτηση στο Truth Social, την οποία αναδημοσίευσε η καμπάνια της Χάρις το βράδυ της Δευτέρας.

Έστειλαν e-mail για δωρεά χρημάτων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης

Όσο η συνέντευξη συνεχιζόταν, η καμπάνια Χάρις-Γουαλζ έχει αποστείλει μια έκκληση για συγκέντρωση χρημάτων μέσω email στους υποστηρικτές της.

Το θέμα έγραφε: «Οι δύο χειρότεροι άνθρωποι που γνωρίζετε είναι ζωντανοί απόψε».

«Δεν αρκεί που ο Μασκ έχει υποσχεθεί να δωρίσει εκατομμύρια δολάρια για να επανεκλεγεί ο Τραμπ. Χρησιμοποιεί την αγορασμένη πλατφόρμα του – μία από τις μεγαλύτερες κοινωνικές πλατφόρμες στον κόσμο – για να διαδώσει την εκτροπή και το μίσος της ατζέντας του Τραμπ σε εκατομμύρια χρήστες», αναφέρει το email της καμπάνιας, προσθέτοντας έμφαση στη λέξη ‘εκατομμύρια’. Αποκαλεί τον Μασκ «υπηρέτη» του Τραμπ.

Εν τω μεταξύ, η καμπάνια Χάρις-Γουαλζ έχει στραφεί και στο Truth Social, την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων του Τραμπ, για να συνεχίσει τις επιθέσεις της κατά του Τραμπ κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης.