Ο άνδρας που είναι ύποπτος για επίθεση με μαχαίρι κατά την οποία τραυμάτισε έξι άτομα στη Μασαχουσέτη, τρία εκ των οποίων παιδιά, ισχυρίζεται τώρα ότι ήταν μοντέλο και διευθύνων σύμβουλος.

Ο 26χρονος Jared Ravizza καυχιόταν κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων για την ικανότητά του ως επαγγελματίας σκιέρ, μοντέλο, φιλάνθρωπος και ηγέτης της Ravizza Group, μιας εταιρείας μάρκετινγκ που ίδρυσε.

Σύμφωνα με το beverlyhillsmagazine.com, περιγράφεται ως «διεθνής επιχειρηματίας και μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης», καθώς και ως «άνθρωπος με έμφυτη επιθυμία να αναδείξει τα προτερήματα άλλων ατόμων με τον καλύτερο τρόπο».

Ωστόσο, ένας ιστότοπος, μέσω του οποίου προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Ravizza ως διαχειριστής μέσων ενημέρωσης, δεν διαθέτει μαρτυρίες ή αποδείξεις για την εργασία του, εστιάζοντας αντ’ αυτού σε λαμπερές selfies του ιδρυτή της.

Ο Ravizza φέρεται να μαχαίρωσε τέσσερα νεαρά κορίτσια ηλικίας μεταξύ 9 και 17 ετών σε έναν κινηματογράφο, ενώ γελούσε, καθώς και δύο υπαλλήλους της McDonald’s στο Πλίμουθ πριν μπει σε μια Porsche και ξεκινήσει η αστυνομική καταδίωξη που κατέληξε σε ατύχημα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Τα θύματά του νοσηλεύτηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, ωστόσο τα τραύματά τους δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή τους.

Ο Ravizza θεωρείται, επίσης, ύποπτος για μια δολοφονία στο Κονέκτικατ, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πτώμα στη μικρή πόλη Ντιπ Ρίβερ γύρω στις 3:30 μ.μ. το Σάββατο, σύμφωνα με το Boston 25 news.

Η ταυτότητα του θύματος δεν έχει αποκαλυφθεί, ενώ ακόμη δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για την υπόθεση.

Ο αυτοαποκαλούμενος καλλιτέχνης Ravizza άλλαξε την εμφάνισή του σε πρόσφατες αναρτήσεις στα social media, φορώντας μακιγιάζ και δείχνοντας μια πιο θηλυκή εμφάνιση. Έχει επίσης προκύψει ότι άλλαξε το όνομά του σε Jared Love Jones.

Ο Ravizza είναι γιος του 57χρονου ψυχολόγου, Jason Ravizza, ο οποίος περιγράφεται ως πτυχιούχος σύμβουλος ψυχικής υγείας με 35 χρόνια εμπειρίας, σύμφωνα με ένα προφίλ στο Psychologytoday.com.

Ο Jason αναφέρεται επίσης ως συν-συγγραφέας ενός βιβλίου που βασίζεται στη θρησκεία με τίτλο «Waging the War Within – A Devotional».

Αρκετοί γείτονες στο σπίτι της οικογένειας στο Agawam της Μασαχουσέτης είπαν στην nypost ότι πατέρας και γιος έφυγαν ξαφνικά από την πόλη πριν από περίπου δύο χρόνια, αφήνοντας πίσω τη μητέρα του Jared και τη σύζυγο του Jason, Kim.

Η «Boston Globe» ανέφερε ότι ο Jared συνελήφθη τον Απρίλιο στο Martha’s Vineyard και κατηγορήθηκε για επίθεση σε ένα μέλος της οικογένειάς του και για βανδαλισμό, αφού φέρεται να επιτέθηκε στον πατέρα του, σύμφωνα με αρχεία του περιφερειακού δικαστηρίου της Edgartown.

Σε μια αναφορά της αστυνομίας που είχε κατατεθεί στο δικαστήριο, ο πατέρας του είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος του του επιτέθηκε μέσα στο σπίτι του, και πως ο ίδιος υπέστη τραύματα στο πρόσωπο, τον αντίχειρα και τον καρπό του.

Ο Jared κατέστρεψε επίσης το γραφείο του πατέρα του, σύμφωνα με την έκθεση που επικαλείται η Globe.

Στη συνέχεια στάλθηκε στο Martha’s Vineyard Hospital για να εξεταστεί ψυχιατρικά, αλλά ο Jared «δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να τεθεί υπό κράτηση», σύμφωνα με την έκθεση.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, η υπόθεση «Edgartown» οδηγήθηκε σε προδικαστική εκτροπή, με μια συνεδρίαση προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο.

Η «Post» δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με τον Jason ή την Kim για κάποιο σχόλιο, αλλά οι γείτονες είπαν ότι εξεπλάγησαν όταν είδαν τον Jason πίσω στο σπίτι της οικογένειας να βγάζει βόλτα έναν μαύρο σκύλο τις τελευταίες ημέρες.

Ντόπιοι που μίλησαν στο «Martha’s Vineyard Times» είπαν ότι για τον Jared υπήρχαν φήμες περί παράξενων και εχθρικών συμπεριφορών σε δημόσιους χώρους.

Ήταν γνωστός για τα χαρακτηριστικά μακριά ξανθά μαλλιά του, την τάση να φοράει γυαλιά ηλίου τύπου αεροπορίας και τους συχνούς ισχυρισμούς του ότι ήταν μοντέλο στο Λος Άντζελες, όπως ανέφερε το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κάτοικοι είπαν ότι ο Jared ήταν οξύθυμος και συχνά φαινόταν ψυχρός.

Ο Jared έχει δώσει πολυάριθμες συνεντεύξεις στο παρελθόν, όπου περιέγραφε την αγάπη του για το σκι, το τένις και ισχυρίστηκε ότι βοηθά άτομα με αναπηρία.

Το 2021 είπε στο «MV Times» ότι διηύθυνε μια φιλανθρωπική οργάνωση που ονομάζεται Ravizza Global Initiative.

«Περνάμε πολύ χρόνο στο Vineyard, στη Μασαχουσέτη, και θέλω απλώς οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι έχουν πρόσβαση σε εμένα… Ελπίζω επίσης ότι αυτή η ιστορία θα εμπνεύσει κάποιον να ξεκινήσει μια δική του πρωτοβουλία», είχε αναφέρει.

«Για εμάς, δεν είναι καν πρόγραμμα. Το βλέπω ως κίνηση και τρόπο ζωής… Είναι μια διά βίου σύνδεση, μια σχέση ζωής, να είσαι εκεί, να είσαι μέντορας», ανέφερε χαρακτηριστικά.