Η αιώρα είναι ένα χαλαρωτικό και λειτουργικό στοιχείο που μπορεί να χαρίσει αίσθηση άνεσης και ηρεμίας σε κάθε χώρο. Παραδοσιακά συνδεδεμένη με εξωτερικούς χώρους, όπως κήπους ή βεράντες, η αιώρα μπορεί επίσης να ενσωματωθεί επιτυχώς σε εσωτερικούς χώρους, προσδίδοντας μοναδικό χαρακτήρα και στιλ.

Η αιώρα είναι μια υπέροχη προσθήκη στη διακόσμηση του σπιτιού σας, προσφέροντας όχι μόνο αισθητική ομορφιά αλλά και λειτουργικότητα. Με τη σωστή τοποθέτηση και επιλογή, μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας σημείο χαλάρωσης και απόδρασης.

Αιώρα BERGFINK Π80xΜ200 υπόλευκο 15€ /ΤΜΧ

Υπάρχουν οι κλασικές αιώρες που είναι κατασκευασμένες από καμβά, βαμβάκι ή συνθετικά υλικά.
Είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους, όπως κήπους, βεράντες ή παραλίες. Υπάρχουν, επίσης, οι
αιώρες με βάση που δεν χρειάζεται να βρείτε δύο σημεία για να τη δέσετε και μπορεί να μετακινηθεί εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ένα άλλο είδος είναι οι αιώρες καρέκλες: Συνδυάζουν την άνεση μιας αιώρας με τη λειτουργικότητα μιας καρέκλας. Μπορούν να κρεμαστούν από την οροφή ή από ένα σταθερό δοκάρι.

ΑΙΩΡΑ CAMPUS Μονή Βαμβακερή Γαλάζια με Κρόσια 200 x100cm 19,20€

Ιδέες για ενσωμάτωση στη διακόσμηση

Σαλόνι: Δημιουργήστε μια χαλαρωτική γωνιά με μια αιώρα καρέκλα, ένα μικρό τραπεζάκι και φυτά εσωτερικού χώρου. Χρησιμοποιήστε την αιώρα ως εστιακό σημείο, γύρω από το οποίο μπορείτε να διαμορφώσετε το υπόλοιπο δωμάτιο.

Υπνοδωμάτιο: Τοποθετήστε μια αιώρα σε μια γωνιά του υπνοδωματίου, για να δημιουργήσετε έναν άνετο χώρο ανάγνωσης. Επιλέξτε μια αιώρα με χρώματα και υφάσματα που συμπληρώνουν τη χρωματική παλέτα του δωματίου.

Αιώρα Amazonas Aruba Cayenne 42,90€

Βεράντα ή μπαλκόνι: Τοποθετήστε μια κλασική αιώρα, για να δημιουργήσετε έναν χώρο χαλάρωσης και απόδρασης από την καθημερινότητα. Προσθέστε φυτά γύρω από την αιώρα, για να ενισχύσετε την αίσθηση του φυσικού περιβάλλοντος.

Παιδικό δωμάτιο: Μια αιώρα μπορεί να χρησιμεύσει ως χώρος παιχνιδιού και χαλάρωσης για τα παιδιά. Βεβαιωθείτε ότι η αιώρα είναι ασφαλώς τοποθετημένη και αντέχει το βάρος του παιδιού.

Αιώρα με ξύλινη βάση και πανί medium 310x118x120 εκ 212,50€

Βεβαιωθείτε ότι η αιώρα είναι καλά στερεωμένη σε σταθερά στηρίγματα, είτε πρόκειται για τοίχους, δοκάρια ή ειδικές βάσεις. Ελέγξτε το μέγιστο βάρος που μπορεί να αντέξει η αιώρα και μην το υπερβαίνετε. Για εξωτερικούς χώρους, επιλέξτε ανθεκτικά υλικά που αντέχουν στις καιρικές συνθήκες.
Για εσωτερικούς χώρους, προτιμήστε μαλακά και άνετα υφάσματα που προσφέρουν άνεση και στυλ.
Επιλέξτε χρώματα και υφάσματα που ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου. Προσθέστε μαξιλάρια, κουβέρτες και διακοσμητικά αντικείμενα που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας.

Αιώρα με Ξύλινο Πηχάκι Λευκή 200 Χ 100 εκ 45€