Aνέκαθεν η Jennifer Aniston είχε ωραία μαλλιά και τόσο τα κουρέματά της όσο και η ποιότητά της τρίχας της γίνονταν talk of the town καθώς ήταν λαμπερά και υγιή. H ηθοποιός λοιπόν, εξαργύρωσε αυτό το πλεονέκτημά της λανσάροντας το δικό της brand με προϊόντα μαλλιών που λέγεται LolaVie.

Από τότε που κυκλοφόρησε η σειρά προϊόντων της LolaVie η Jennifer Aniston αποκαλύπτει όλο και πιο συχνά μυστικά για τα μαλλιά της- που εξακολουθούν να είναι πολύ όμορφα- μέσα από συνεντεύξεις της.

Πρόσφατα με αφορμή το λανσάρισμα του σαμπουάν Exfoliate & Detox Scalp -που είναι ένα προϊόν 2 σε 1 για το τριχωτό της κεφαλής και συνδυάζει σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό με scalp scrub που αφαιρεί μεμιάς συσσωρευμένους ρύπους, νεκρά κύτταρα, σμήγμα και υπολείμματα των προϊόντων styling,- μίλησε στο InStyle εξηγώντας γιατί τα μαλλιά της μακραίνουν με «ανησυχητικά γρήγορους ρυθμούς» αφού το καρέ που έκοψε στις αρχές του χρόνου επανήλθε στο μεσαίο signature μήκος του.

«Οφείλω να ομολογήσω πως τα μαλλιά μου μεγαλώνουν με ανησυχητικά γρήγορους ρυθμούς και αυτό οφείλεται πραγματικά στο scrub του τριχωτού της κεφαλής και στη συνολική χρήση όλης της σειράς LolaVie, επειδή άλλαξε τα μαλλιά μου» γεγονός που παρατήρησε ακόμη και ο hair colorist της αφού βάφει συχνότερα τα μαλλιά της καθώς κατεβαίνει πιο γρήγορα η ρίζα της απ’ ότι προηγουμένως.

Όσο για το ποια αλλαγή σκέφτεται να κάνει στα μαλλιά της αυτή την εποχή, η ηθοποιός είπε: «Για το φθινόπωρο, συνήθως αλλάζω τα χρώματα στα νύχια μου, πηγαίνοντας από τα διάφανα ροζ προς τα πιο βαθιά μπορντό χρώματα. Αλλά δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα αλλαγές στο κούρεμα ή το χρώμα. Δεν συνηθίζω να αγαπώ τις τάσεις.»

Βέβαια αποκάλυψε και ένα ένοχο μυστικό της, το οποίο ήταν πως ανεξάρτητα με το ότι τα μαλλιά της πλέον μακραίνουν πολύ γρήγορα χρησιμοποίησε κάποια στιγμή extensions για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης: «Έβαλα extensions γιατί έπρεπε να επιστρέψω και να φωτογραφηθώ για το The Morning Show και έπρεπε να προσθέσω λίγο μήκος. Έτσι μάκρυναν τόσο γρήγορα».