Οι περισσότερες γυναίκες επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές τους διακοπές επισκέπτονται το κομμωτήριο για να ανανεώσουν τα μαλλιά τους, τα οποία ταλαιπωρήθηκαν από τον ήλιο, το αλάτι και το χλώριο, κόβοντας τουλάχιστον τις άκρες οι οποίες έχουν φθαρεί ιδιαίτερα. Υπάρχουν όμως και εκείνες που δεν επιθυμούν απλώς να φρεσκάρουν το ήδη υπάρχον κούρεμά τους, αλλά θέλουν μια ριζική αλλαγή, καθώς έχουν ξεκουραστεί, έχουν γεμίσει τις μπαταρίες τους και κάνουν ολικό restart.

Σε περίπτωση που αναζητάτε ένα αυστηρό κούρεμα το οποίο είναι ταυτόχρονα διαχρονικό και πολύ elegant, ο Δημήτρης Γιαννέτος δίνει την έμπνευση με το hair look που δημιούργησε στην Joey King. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη νεαρή πρωταγωνίστρια με καρέ μαλλιά, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός του «The kissing booth» είχε υιοθετήσει τα μακριά μαλλιά που μόλις αποχωρίστηκε.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος λοιπόν έκανε στην Joey King ένα μακρύ συμμετρικό αυστηρό καρέ μέχρι το ύψος της κλείδας, το γνωστό και ως clavi-cut για το οποίο έχουμε μιλήσει σε άλλο άρθρο μας. «Το C-Bob, aka το καρέ μέχρι τα κόκαλα του στέρνου», γράφει στη λεζάντα ο έλληνας hair stylist που επιμελείται τα μαλλιά διάσημων γυναικών, όπως οι Amal Clooney, Olivia Culpo και Megan Fox.

Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση για τα skills του Δημήτρη Γιαννέτου είναι πως την ώρα που κουρεύει την Joey King, εκείνη τρώει σαλάτα, ωστόσο τα μαλλιά της βγαίνουν αψεγάδιαστα ευθεία!