Όλες φοράμε γυαλιά σε αυτή τη ζωή: άλλες ηλίου, άλλες μυωπίας, άλλες πρεσβυωπίας, κάποιες και όλα τα παραπάνω. Επίσης, οι περισσότερες από εμάς χρησιμοποιούμε και foundation. Και όσες χρησιμοποιούμε και γυαλιά και foundation, ξέρουμε πως τα γυαλιά, όταν ακουμπούν στη μύτη μας, αφαιρούν τη στρώση του με αποτέλεσμα να λερώνεται ο σκελετός και να επηρεάζεται το μακιγιάζ μας.

Ευτυχώς υπάρχει λύση σε αυτό το προβληματάκι και το συγκεκριμένο hack έχει γίνει δικαιολογημένα viral στο TikTok. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι αρχικά να τοποθετήσετε primer για σκιές στο σημείο που ο σκελετός των γυαλιών σας ακουμπάει τη μύτη σας και στη συνέχεια να εφαρμόσετε το foundation. Τέλος, για να «κλειδώσετε» το αποτέλεσμα, χρησιμοποιείτε πούδρα με το σφουγγαράκι, κάνοντας ουσιαστικά baking.

Αφού έχετε ολοκληρώσει με το κομμάτι του προσώπου σας, καθαρίστε τον σκελετό των γυαλιών σας με οινόπνευμα και εφαρμόστε λίγο πούδρα στο σημείο που έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας. Θα παρατηρήσετε πως πλέον ούτε τα γυαλιά σας θα λερώνονται ούτε το μακιγιάζ σας θα χαλάει. Λειτουργεί!

@stxph.h

🚨MAKEUP HACK OF THE SUMMER🚨 must try!! This works sooo well for me 😩 #makeuphacks #summermakeuphack #glassesstruggle #makeuptipsandtricks

♬ original sound – stephhui