Η Έβελυν Καζαντζόγλου αγαπούσε πολύ τα μακριά κυματιστά μαλλιά της στα οποία πρόσθετε και extensions για να δίνει περισσότερο μήκος και παραπάνω όγκο, ενώ είναι πιστή στο κόκκινο χρώμα.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων του «My Style Rocks» το μοντέλο και παρουσιάστρια αποφάσισε πριν φύγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές να επισκεφθεί το κομμωτήριο του Νικόλα Βιλλιώτη και να ανανεώσει το κούρεμά της. Αφαίρεσε τα extensions και έκοψε τα μαλλιά της σε ένα φιλαριστό καρέ.

Ας θυμηθούμε το πριν μέσα από ένα video που ανέβασε η Έβελυν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και διαφήμιζε τις βαφές με τις οποίες επιτυγχάνει το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της:

Ωστόσο η Έβελυν Καζαντζόγλου δεν αποχωρίστηκε το κατακόκκινο χρώμα των μαλλιών της ή για να ακριβολογούμε τη ginger απόχρωσή τους, αλλά έκοψε τα μαλλιά της λίγο κάτω από το ύψος των ώμων ενώ απέκτησε και ανέμελες curtain bangs. Με το νέο της look έφυγε για τις καλοκαιρινές της διακοπές απ’ όπου και βλέπουμε όλα τα στιγμιότυπα με τα brand new μαλλιά της που της πάνε πολύ.